EL CLUB DE CIEN

El club de cien ‘’de welbekende club van 100’’ van Estate Padel Club. Met het oprichten van deze club willen wij zonder winstoogmerk, extra financiële ondersteuning realiseren voor het organiseren van jeugd en professionele toernooien binnen Estate Padel Club en HELLO Padel Academy.Hieronder staan een aantal voorbeelden van activiteiten en faciliteiten die El club de cien mogelijk wilt maken:

» Realiseren van gewenste faciliteiten op en rond Estate Padel Club.
» Organiseren van activiteiten voor de jeugd.
» Organiseren van evenementen voor de (semi)professionele spelers in NL.

Om lid te worden van El club de cien vragen wij je € 150 per jaar te doneren. Alle donaties worden gebruikt voor de hierboven genoemde activiteiten en faciliteiten. Wil jij El club de cien ondersteunen? Schrijf je in via onze website www.estatepadel.nl. Let op, de jaarlijkse donatie wordt automatisch verlengd, tenzij je voor 31 december aangeeft jouw donatie stop te willen zetten.

Naast de bovengenoemde activiteiten en faciliteiten die gerealiseerd worden door jouw bijdrage, krijgt je als lid van de El club de cien ook:

» GRATIS deelname van Businessballs voor 1 persoon (9 september 2022).
» Een vermelding op het business board dat in het clubhuis komt te hangen.
» Een vermelding van alle leden van El club de cien op de website van Estate Padel Club.
» Jaarlijkse bijeenkomst met alle leden van El club de cien op Estate Padel Club.
» 4 gratis tickets om 90 minuten een Padelbaan te reserveren (online).

 Wij willen graag samen met jou en jouw bijdrage ervoor zorgen dat Estate Padel Club nog jaren een gezellige en levendige club blijft met goede faciliteiten waar iedereen van kan genieten. Zou je in contact willen komen met onze business coach, Dennis (+31 6 34563002)? Stuur hem een appje en hij neemt contact met je op of mail naar dennis@estatepadel.nl