ESTATE

Login met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord en reserveer je padelbaan. Eenmalig registreren met naam en e-mailadres en je kunt simpelweg in 3 klikken reserveren. Telefonische reserveringen worden niet gedaan. Sneller is om de aparte Estate Padel Club te downloaden en daarmee te reserveren. Je kunt deze downloaden in de App Store of Play Store. LET OP; Als je registreert kan het tot maximaal 1 uur duren voordat je een login krijgt waarmee je kunt reserveren. De gegevens ontvang je op het opgegeven e-mail adres bij registratie.

  • Je kunt maar 1x per dagdeel een baan reserveren. Dus of tussen 09:00-12:00 / 12:00-17:00 of 17:00-21:30.
  • Annuleren doe je 48 uur voorafgaand, lukt dit niet dan kun je een vervanger regelen of je baan aanbieden in de app groepen om over te laten nemen. Lukt dit niet dan zijn we helaas genoodzaakt deze in rekening te brengen
  • Rackets kun je voor € 3 per racket huren. Deze kosten kun je in overleg met de shop medewerker ook bij de reservering laten meerekenen.
  • Facturen worden achteraf per mail verstuurd die per ideal kunnen worden betaald.

Rondom Estate Padel Club geldt een betaald parkeren beleid vanuit de gemeente op alle dagen NA 18:00 uur. Je kunt als speler GRATIS parkeren. Je moet daarvoor wel je kenteken aanmelden op een tablet die bij de entree van de shop hangt. Als je dit niet doet riskeer je een boete.