Estate Padel Club is gevestigd op Tennispark Welgelegen. Zes volledig panoramische padelbanen in de meest luxe uitvoering, maakt spelen in deze bosrijke omgeving een ware beleving. Tennispark Welgelegen kent een rijkere historie waar al veel bedrijven en dagelijks tientallen tennissers sportief bezig zijn. Met de toevoeging van padel, de snelst groeiende sport, denken wij dat we een nieuwe boost kunnen geven aan het sportieve bedrijfsleven. Padel wordt steeds populairder in Nederland, dat toont het onderzoek van het Mulier instituut. In Spanje en andere Zuid-Europese landen behoort de sport al jaren tot de grootste sport van het land, de opmars naar Noord-Europa is nu in volle gang. Padel is een sport voor alle leeftijden, laagdrempelig en heeft een sociaal aspect. In de volksmond een combinatie van squash en tennis. We willen je de sportieve mogelijkheden presenteren en je eveneens verslaafd maken aan twee prachtige sporten op één locatie.

Zet je bedrijf in beweging

alle  sportieve mogelijkheden op een rij

een korte introductie

wie zijn we en wat doen we?

gold, silver & bronze

voor onze partners die we dagelijks willen gaan spreken en bezighouden

El Club de Cien & Businessballs

Onze trots

Als bedrijf hebben we een aantal mogelijkheden voor je om binnen onze kring van sporters te profileren. Gemiddeld hebben we 800 bezoekers per dag en komen dus in aanraking met de uitingen die je bij ons kunt plaatsen. Wij doen meer dan alleen een bord, sterker nog, wij vinden het bord een bijzaak. Onze samenwerkingspakketten Gold, Silver en Bronze zijn gemaakt om jouw bedrijf sportief te profileren. Heb je interesse in een van de paketten neem dan contact met ons op. We maken alles voor je op maat om uiteindelijk tot een leuke en sportieve samenwerking te komen. We horen snel van je!

Alex Luneman

1 van de 2 directeuren HELLO Padel Club Estate Rijswijk

ESTATE PADEL CLUB midden in het oude centrum van Rijswijk. Omringd door vijverpartijen en bomen sporten hier tientallen padellers per week. Zes panorama Padelbanen met elk ruim 3 meter uitloop een paradijs om te spelen.

Padel is hot en tegen de groei is niet aan te werken. Het bedrijfsleven stapt enthousiast in en dat merken wij maar al te goed. De vraag om een vast moment in de week te kunnen huren hebben wij met enthousiasme ontvangen en onderstaand willen we jullie een aanbieding doen die het, naast het spelen van padel, compleet maakt voor medewerkers, relaties en klanten om een beleving mee te geven.

JOUW EIGEN BAAN

Een baan op onze club die bestickerd zal worden op het glas en bij de entree van padelbaan nummer (1 tm 6) aan beide poorten. De baan heet dan niet meer baan (bijvoorbeeld) 1 maar ‘’JOUW BEDRIJFSNAAM’’. Iedereen die dus online een baan wil reserveren ziet jouw naam en uiteraard krijg jij ook jouw baan als je een vast moment gaat kiezen.

VAST MOMENT OM TE SPELEN

Jouw eigen baan wordt een jaar voor je vastgezet op (de dag en tijd die je bepaalt). Dit is het moment dat jullie met medewerkers, relaties of klanten kunt komen spelen, een heel jaar lang. Veelal zijn dit doordeweekse momenten tot 17:00 uur maar mocht je daar andere wensen in hebben, kunnen we dit altijd bespreken.

TRAINEN BIJ HELLO PADEL

Jouw bedrijf mag 2 trainingsuren op jaarbasis invullen voor diegene die wat meer willen dan alleen een potje padel spelen. Een trainer van HELLO Padel Academy staat 2x per jaar voor je klaar om een uur de baan op te gaan om je de technieken en tactieken van padel bij te brengen. Groepsgrootte en tijden in onderling overleg.

KOSTEN

De totale kosten die met dit totale pakket gemoeid gaan is voor een periode van 12 maanden. Uiteraard hoeft niemand openbaar te lezen wat dit kost. Mocht je interesse hebben, mail dan even naar Alex en we maken graag een afspraak met je om dit tot een leuke sportieve samenwerking te creeren.