Estate Padel Club is gebouwd op Tennispark Welgelegen. Drie volledig panoramische padelbanen, in de meest luxe uitvoering, maakt spelen in deze bosrijke  omgeving een ware beleving. Tennispark Welgelegen kent al een rijkere historie waar al veel bedrijven en dagelijks tientallen tennissers sportief bezig zijn. Met de toevoeging van de snelst groeiende sport ter wereld, die padel heet, denken wij dat we een nieuwe boost kunnen geven aan het sportieve bedrijfsleven. 

Padel wordt steeds populairder in Nederland. Dat toont ook het onderzoek van het Mulier Instituut. Padel is de komende jaren de snelst groeiende sport en heeft alles in zich om groter te worden. In Spanje en andere Zuid-Europese landen behoort de sport al jaren tot de grootste sporten van het land. De opmars naar Noord-Europa is nu in volle gang. Dat is niet gek, want padel is een sport voor alle leeftijden, laagdrempelig, snel aan te leren en heeft een sociaal aspect. In de volksmond een combinatie van squash en tennis. We willen je de sportieve mogelijkheden presenteren en je eveneens verslaafd maken aan twee prachtige sporten op een mooie locatie.


HELLO!
(€9,50 per persoon per 60 minuten. mogelijk v.a. 4 pers.)
Een leuke manier om jouw bedrijf, personeel, klanten of zakelijke relaties kennis te laten maken met een arrangement tennis en/of padel. Je betaalt per persoon per 60 minuten en iedere combinatie is hierin mogelijk. Laten we de mogelijkheden bespreken en je een leuke tijd bezorgen. Uiteraard kunnen we het combineren met een horeca arrangement op maat.


365 (€8,50 per persoon per week. mogelijk v.a. 4 pers.)
Zeven dagen per week, tussen 09:00-17:00 uur tennissen of padelspelen? Dat kan! Je kunt met vier personen per dag een tennis- of padelbaan online reserveren en je betaalt hier een vast bedrag per week voor. Een leuke manier om te sporten met je collega’s, relaties of medewerkers.


HPA FIT!
(€50,00 per week. maximaal 4 personen)
Een leuk alternatief voor de sportschool en je houdt je werknemers fit en laat ze in een zeer sociale omgeving met elkaar ontspannen. De nieuwe manier van met racket en een bal. 


YOUR OWN EVENT
(€65,00 per persoon voor dit event)
Op een gewenst dagdeel in de week of het weekend organiseren we padel- en/of tennisclinic voor jouw bedrijf (personeel, relaties o.d.). In dit voorbeeld gaan we uit van een event voor 48 personen.

Voorbeeldprogramma:

  • 15:00 uur        Ontvangst met koffie/ thee en welkomstwoord
  • 15:45 uur        Warming-up en groepsfoto
  • 16:00 uur        Start clinic 4 onderdelen afgewisseld tennis en padel van 30 minuten 
  • 18:00 uur        Einde clinics en mogelijkheid tot opfrissen
  • 18:30 uur        Borrel met een bittergarnituur
  • 19:00 uur        Aanvang luxe BBQ op jouw eigen BBQ-eiland.

Indeling en spelniveau
Tijdens de clinic worden de groepen onderverdeeld in groepen van max. 8 personen. In deze kleine groepen is er meer aandacht om de deelnemers technische en tactische tips te geven. De deelnemers krijgen verschillende opdrachten en oefeningen, uiteraard worden de opdrachten aangepast naar het niveau van een groep. Per padel- en tennisbaan is er altijd 1 trainer aanwezig. In overleg wordt er een groepsindeling gemaakt, waarbij er gekeken kan worden naar niveau/relatie/leeftijd etc. De materialen, zoals rackets en ballen worden allemaal door ons verzorgd.

Bovenstaande tijden en programma is slechts een voorbeeld en kan geheel naar wens worden aangepast. Als prijsvoorbeeld hanteren we een prijs per persoon voor dit bovengenoemde arrangement. Het drankarrangement in dit voorbeeld is gebaseerd op  3 uur onbeperkt drinken en een luxe BBQ met diverse luxe vlees- & vissoorten.


LUNCH & PLAY FOR FREE
(€20,00 per persoon voor dit event)
Een gezellige zakelijke lunch die je afsluit of juist laat beginnen met een partijtje tennis of padel. Geniet van een kopje koffie, een verse jus d’orange, een soep van de dag en een luxe belegd broodje. Daarna of daarvoor ga je lekker een partijtje tennissen of padelspelen naar keuze. Je kunt dit uiteraard voor meerdere personen reserveren of met een kleiner gezelschap met een minimum van 2 personen. Sportief netwerken kan erg succesvol zijn.