Estate Padel Club verwelkomt je in een prachtige bosrijke omgeving, waar sport en natuur samenkomen. Ons tennis- en padelpark is een oase van ontspanning en plezier, waar sportliefhebbers van alle niveaus elkaar ontmoeten. Met een sfeervolle ambience streven wij ernaar een uitgenodigde gemeenschap te creëren waar passie voor tennis en padel bloeit. Je groeit met je bedrijf mee in de razend populaire sport Padel. Dynamisch en sportief ondernemen is het uiteindelijke doel waarbij je een leuke en gezonde secundaire arbeidsvoorwaarde in handen hebt.

Onze samenwerking heeft de onderstaande voordelen;

  • Je krijgt 52 ‘credits’ van elk 90 minuten te komen padellen. Je kan deze ‘credits’ op alle manieren gebruiken. Meerdere keren per week of meerdere banen tegelijk.
  • Je kunt dit gemakkelijk zelf reserveren via de app, 7 dagen per week tussen 09:00-17:00.
  • een leuk idee voor je collega’s, werknemers en of relaties.
  • looptijd 12 maanden, 3 maanden vooraf per jaar opzegbaar.
  • Per bedrijf, instelling of andere instantie betaal je € 900,00 excl. btw per jaar. Excl materiaal (ballen te koop voor € 8 en rackets te huur voor € 3 per stuk op locatie.
  • Wil je een trainer erbij kan dit in overleg voor € 65,00. p.u.

    Estate Padel Club is een padelclub met een ruime en gezellige horeca op tennispark Welgelegen te Rijswijk (Laan te Blotinghe 1) en telt, naast 17 tennisbanen, 6 padelbanen. Ben jij geïnteresseerd in Business Balls voor je bedrijf ? Meld je aan via onderstaande button en vul het formulier in. Heb je vragen? Neem dan gerust  contact met ons op.