Estate Padel Club verwelkomt je in een prachtige bosrijke omgeving, waar sport en natuur samenkomen. Ons tennis- en padelpark is een oase van ontspanning en plezier, waar sportliefhebbers van alle niveaus elkaar ontmoeten. Met een sfeervolle ambience streven wij ernaar een uitgenodigde gemeenschap te creëren waar passie voor tennis en padel bloeit. Je groeit met je bedrijf mee in de razend populaire sport Padel. Dynamisch en sportief ondernemen is het uiteindelijke doel waarbij je een leuke en gezonde secundaire arbeidsvoorwaarde in handen hebt.

Onze samenwerking heeft de onderstaande voordelen;

 • Je krijgt 52 ‘credits’ van elk 90 minuten te komen padellen. Je kan deze ‘credits’ op alle manieren gebruiken. Meerdere keren per week of meerdere banen tegelijk.
 • Je kunt dit gemakkelijk zelf reserveren via de app, 7 dagen per week tussen 09:00-17:00.
 • een leuk idee voor je collega’s, werknemers en of relaties.
 • looptijd 12 maanden, 3 maanden vooraf per jaar opzegbaar.
 • 1x per jaar gratis deelname voor 2 personen aan BUSINESS BALL THE TOUR. Dit event is voor alle businessballs klanten en wij organiseren het toernooi wat in een weekend ergens in augustus/september wordt georganiseerd. Desgewenst kun je ook een food & drinks arrangement afnemen (niet inbegrepen). Wil je met meer deelnemen is het € 50,00 per extra deelnemer.
 • Per bedrijf, instelling of andere instantie betaal je € 75,00 excl. btw per maand (automatische incasso). Excl materiaal (ballen te koop voor € 8 en rackets te huur voor € 3 per stuk op locatie.
 • Wil je een trainer erbij kan dit in overleg voor € 65,00. P.u.
 • Visuele uiting op entreescherm van de club.

  Estate Padel Club is een padelclub met een ruime en gezellige horeca op tennispark Welgelegen te Rijswijk (Laan te Blotinghe 1) en telt, naast 17 tennisbanen, 6 padelbanen. Ben jij geïnteresseerd in Business Balls voor je bedrijf ? Neem dan contact met ons op.

  Estate Padel Club is gelegen op Tennispark Welgelegen.

  adres // Laan te Blotinghe 1
  postcode // 2282 NJ Rijswijk
  telefoon // 070 – 3996996
  rabobank // NL04RABO0342489232
  e-mail // info@estatepadel.nl
  nl KvK nr. // 
  27303453
  BTW nr. // NL818264214B01