Estate Padel Club is gelegen op Tennispark Welgelegen.

adres | Laan te Blotinghe 1
postcode | 2282 NJ Rijswijk
telefoon | 070 – 3996996
rabobank | NL04RABO0342489232
e-mail | info@estatepadel.nl
toernooien | toernooi@estatepadel.nl
trainingen |
info@padelacademy.nl
nl KvK nr. | 27303453
BTW nr. | NL818264214B01

PRIVACY VOORWAARDEN 

hoe reserveer ik een baan?

Download de Playtomic app in de playstore of appstore en maak hier een account aan. Dit account is geheel gratis om aan te maken en via deze app kan je gemakkelijk een baan reserveren. Wanneer je een account hebt aangemaakt log dan in met je inlogcodes om vervolgens je baan te boeken.

hoe betaal ik mijn gereserveerde baan?

Je betaalt je boeking vooraf. Je betaalt jouw reservering eenvoudig via ideal  als je tenminste spelers toevoegt aan je boeking. Doe je dit niet dan komt de totaal verschuldigde baanhuur voor jouw rekening.

hoe lang van tevoren kan ik een baan reserveren?

Je kunt de baan 2 weken van tevoren via de APP reserveren. Als je dus ver vooruit zou willen serveren zie je de mogelijkheid niet omdat het dus maar 2 weken van tevoren kan.

mag ik mijn baan annuleren?

Ja, je kan de baan tot 48 uur van te voren annuleren via de APP door op je reservering te klikken (boven in om het begin scherm). Klik nu op Wijzig en dan op annuleer. Wanneer je niet gebruik kan maken van de baan en je kan niet meer annuleren? Biedt je baan aan in 1 van onze groepsapps. Of probeer andere deelnemers te vinden voor jouw geboekte baan.

kan ik lid worden?

Bij Estate Padel Club wordt er voornamelijk gespeeld via het Pay&Play systeem. Je betaald dus altijd voor jouw geboekte baan. Je zit dus nergens aan vast behalve je gereserveerde speelmoment. Er bestaat wel een lidmaatschap dat jouw 50% korting geeft buiten de avond uren.

kan ik materiaal huren op de club?

Op de club is er bij binnenkomt in het clubhuis een shop. Wanneer je spullen wilt kopen of huren kun je dat daar of aan de bar je vraag stellen. Leenrackets zijn €3 per s tuk en ballen €8 per set van 3.

kan ik bij jullie competitie spelen?

Ja, je kunt bij ons competitie spelen als het niet al vol zit. Voor informatie mail naar: camil@estatepadel.nl

kan ik ook les bij jullie volgen?

Ja, trainingen worden bij ons gegeven door Hello Padel Academy. Ga naar www.padelacademy.nl en klik dan op Locaties in de menubalk om vervolgens Estate Padel Club aan te klikken. Hier vind je de informatie met betrekking tot de lessen en wat het kost.

kan ik bij jullie mijn auto parkeren?

  • Wij hebben 2 parkeerterreinen waar je gratis mag parkeren door je aan te melden via een tablet bij binnenkomst van de club. Je moet je wel aanmelden om de hele avond gratis te parkeren.

waarom kan ik niet reserveren op andere tijdstippen?

Als je tijdstippen niet bij staan om op te reserveren betekend dit dat alle banen al geboekt zijn. Zie je helemaal geen mogelijkheden wil je waarschijnlijk te ver vooruit reserveren. LET OP het reserveringstermijn is max 2 weken van tevoren.

kan ik een vaste baan huren?

Op enkele momenten kan je bij ons een baan vast leggen voor een langere periode. Als je hier interesse in hebt mail dan met info@estatepadel.nl