P100 TOERNOOIEN week 43

P100 – het laatste toernooi van het jaar in week 43, van maandag 24 oktober t/m zondag 30 oktober 2022

 • Onderdelen HD/DD/GD A (speelsterkte 1/2/3) , HD/DD/GD B (speelsterkte 4/5), HD/DD C (speelsterkte 6/7) en D (speelsterkte 8/9).
 • Inschrijven P100 week 43

P100 ESTATE PADEL WeeK 12

jaarlijks en zo ook in 2023. Be ready
 

 • Onderdelen: HD/DD A, HD/DD B, HD/DD C, D
 • Wedstrijdleiding: Sylvia van Geest
 • Verhinderingen toegestaan
 • Poules van 3 en daarna afvalsysteem (dus altijd 2 wedstrijden)
 • Inschrijfgeld € 17,50 per persoon

VOOR ALLE TOERNOOIEN GELDT: 

 • Poules van 3 koppels en daarna afvalschema (dus altijd 2 wedstrijden)
 • Inschrijfgeld: € 17,50 per persoon
 • Wedstrijdleiding: Sylvia van Geest
 • Verhinderingen toegestaan

 Wij zien jullie graag op één van onze toernooien. Tot dan!

KNLTB TOERNOOIEN

Ieder jaar organiseren wij 3 tot 4 KNLTB goedgekeurde padel toernooien. Hiervoor heb je een lidmaatschap van de KNLTB voor nodig zodat je je hiervoor kunt inschrijven. De KNLTB gebruikt voor haar toernooien toernooi.nl 

KNLTB Estate member 2023

Wil je in 2023 P100, P250 of wellicht een P500 gaan spelen en je bent nog geen KNLTB lid? Dat kan HIER. Voor slechts €25 ben je t/m 31 december 2023 lid van de KNLTB en kom je uit voor Estate Padel Club.

TOERNOOI WEETJES

Promotie, P100, P250, P500: wat houden deze toernooien nu eigenlijk in?

Promotie-toernooi
Dit toernooi wordt gespeeld als HD, DD of GD. De resultaten tellen niet mee voor de Nederlandse Padelranglijst. Alle niveaus bij dit toernooi spelen door elkaar.

P100-toernooi
Dit toernooi wordt gespeeld in de onderdelen A (speelsterkte 1/2/3), B (speelsterkte 4/5), C (speelsterkte 6/7) en D (speelsterkte 8/9). Je kan bij dit toernooi meedoen in de onderdelen HD, DD en GD. Categorie D is een dubbel waarbij mannen en vrouwen door elkaar spelen. Bij de onderdelen HD en DD in de A speel je zowel voor ranglijstpunten als voor speelsterkte. De plaatsing bij dit onderdeel gebeurt op basis van het aantal ranglijstpunten per koppel. Bij het onderdeel GD in de A is de plaatsing op basis van speelsterkte. Bij alle onderdelen in de B, C en D gebeurt de plaatsing op basis van speelsterkte.

P250-toernooi en P500-toernooi (= Top circuit)
Deze toernooien worden alleen gespeeld in onderdeel A (speelsterkte 1/2/3) voor de heren- en damesdubbels. Alle wedstrijden worden gespeeld om 2 gewonnen sets en een tie-break op 6-6. Bij deuce in een game wordt een Golden Point (= beslissend punt) gespeeld. Het hoofdschema bij deze toernooien bestaat uit 16 koppels (12 koppels die rechtstreeks worden geaccepteerd, maximaal 2 wildcards en 2 koppels die doorstromen vanuit de kwalificatie). Het kwalificatieschema bestaat uit maximaal 16 koppels (14 koppels die niet rechtstreeks zijn geaccepteerd voor het hoofdschema en 2 koppels die een wildcard krijgen toegewezen). Bij inschrijving staat een koppel automatisch ingeschreven voor het kwalificatietoernooi. Bij de acceptatie van het toernooi wordt bepaald welke koppels direct worden toegelaten tot het hoofdtoernooi. Dit gebeurt op basis van het aantal ranglijstpunten per koppel. Vaak worden bij deze toernooien de andere onderdelen in de B, C en D ook aangeboden; deze onderdelen worden op speelsterkte gespeeld.